Ung hos oss

I byarna Abborrträsk, Moskosel och Glommersträsk får man som ung en billigare lägenhet. Rabatten uppgår till 500 kronor per månad och gäller 1:or och 2:or. Man kan som ungdom få denna rabatt upp tills dess att man har fyllt 24 år.

Det är viktigt att man förstår vilka riktlinjer vi går efter då vi hyr ut våra lägenheter och vad vi förväntar oss av våra hyresgäster. För mer information kan du kontakta oss via kundservice, epost, fax eller telefon.

Kontakta Kristina Bäckström (Uthyrning).

0960-175 51. ARVIDSJAURHEMS RIKTLINJER (länk)


Tänk på att..

När du flyttar in i egen lägenhet hos oss på Arvidsjaurhem är det en del saker som vi vill att du ska tänka på. Detta är för allas trevnad eftersom vi vill att alla i våra fastigheter ska trivas tillsammans.
 

 

Vi är nogranna med hyran!

Den skall komma i tid och det vill säga i förskott senast den sista vardagen i månaden innan. Det innebär att hyran för april ska vara betald senast den sista mars.

 


 

Vad skall jag göra om jag blir efter med hyran?

Kontakta oss genast, gå inte och vänta - det bara förvärrar problemen. Vi hjälper dig gärna att lösa dina problem - t ex med en avbetalningplan.

 


 

Respektera dina grannar!

Spela inte hög musik oavsett tid py dygnet. Dina grannar kanske inte tycker det är lika bra som du tycker. Fester eller dylika tillställningar skall vara lugna så att du inte stör dina grannar.

 


 

Tvättstugan!

Ett ofta diskuterat ämne i ett hyreshus är hur den som tvättat före har lämnat efter sig. Efter avslutat tvättpass ska tvättstugan städas och lämnas i fint skick till nästa hyresgäst.


Tala gärna om för dina grannar om du planerar en fest. Se till att det är ok och inte stör någon.

Ordningsregler är framtagna för att skapa trivsel mellan våra hyresgäster, därav är det förbjudet att rasta djur inom bostadsområdet.

Vad händer om mina grannar klagar?

Securitas sköter jouren vid störningar nattetid och helger. När de får en anmälan på en störning från en granne kommer de först att på plats bekräfta att det är en riktig störning och vid bekräftan kommer den "störande hyregästen - dvs den hyresgäst som stör de andra grannarna" att få en faktura på 2 500 kronor"


Hör alltid av dig till oss om du har problem eller söker lösningar till saker vi inte tar upp på hemsidan.

Har klagomål på störningar inkommit kan det i slutändan leda till att du inte längre får bo kvar hos oss.