Mina sidor

Söker du lägenhet eller är du befintlig hyresgäst som vill göra en felanmälan så har du definitivt hamnat rätt!


För att söka lägenhet måste man först registrera sig som ny sökande. För att felanmäla som hyresgäst måste man först logga in på mina sidor. Det gör man via BankID eller lösenord.

Befintlig hyresgäst
Som inloggad får du mer aktuell information angående ditt boende, möjlighet till felanmälan och tillgång till alla fakturor. Du kan även boka in tid på din tvättstuga om ditt boende har tvättstuga med taggsystem.

Är du ny här?
Som registrerad sökande för intresseanmälan till lägenhet får man 1 poäng i kön för varje dag som går. Det går att välja automatiska utskick till sin epost när intressanta lägenheter blir tillgängliga (man sätter sina kriterier på vad man helst söker). Framöver kommer även det bli möjligt att skriva kontrakt via BankID på såväl lägenheter som parkeringar och garage (under uppbyggnad).

Registrera dig

Är du registrerad som sökande och inte bor hos oss måste du logga in minst 1 gång per år för att inte förlora din plats i kön.

Befintliga hyresgäster förlorar aldrig sin plats i kön och har därför inget krav på sig att logga in minst 1 gång per år.


Felanmälan fungerar bäst via webben!

Felanmälan via mina sidor låter dig som hyresgäst följa med från början till slut på alla registrerade ärenden med information om vilken åtgärd som har gjorts så man får en uppföljning över vad som sker och kan känna sig trygg att felanmälan blir mottagen och åtgärdad.


Vill man istället ringa in sin felanmälan så gör man det på 0960-175 57
Det fungerar smidigt om man är förberedd

När man ringer in sin felanmälan uppger man sitt lägenhetsnummer på 6st siffror som sitter ovanför utsidan till din ytterdörr, exempelbild 02-0024. Det går även att uppge sitt personnummer om man står på kontraktet.

Hjälp det är helg och det kommer upp vatten i golvbrunnen!
Vid akuta fel på övrig tid, kvällar samt helger ber vi dig kontakta Securitas på telefon 010-470 57 10.